"Drága Petra, olyan gyönyörűek a képek. Nagyon szépen köszönjük, boldogok vagyunk hogy Te voltál a fotósunk!!"


"Köszönjük a linkeket. Elnézést, hogy csak most reagálunk, egész idáig a képeket bújtuk! :D Mindkettőnk nevében hadd mondjam el, hogy egy igazi főnyeremény számunkra, hogy te voltál a fotósunk. A lelkesedésed, közvetlenséged, profizmusod és jó arányérzéked mellé még akár közepes színvonalú fényképek is elfértek volna... de nem. Kreatív, jó látásmódú, szemfüles, elegánsan komponált, magas minőségű, autentikus hangulatú fotókat kaptunk, amiben a “kötelezők” és a “csemegék” tökéletesen vegyülnek. Eredetileg azt terveztük, hogy csak egy válogatást osztunk meg a násznéppel, de valami olyan mindenképp kimaradna, aminek nem szabad, így az egészet ki fogjuk küldeni. Számomra a “tudjuk le” kategóriából átemelted a “nagy öröm” kategóriába ezt a dolgot, és ezért hálás vagyok. Köszönjük szépen az elhivatott munkádat és további nagyon sok sikert kívánunk!"


"Nagyon szépen köszönjük a képeket. Csodásak lettek, fantasztikus élmény visszanézni őket! Köszönjük szépen még egyszer! :) :) :)❤"


"Csodálatosak lettek. <3 Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy ott voltál velünk és megörökítettél mindent. A képeken látszik a szeretet, kevésszer láttam ilyet. Gyönyörűek, emberiek, szeretetben/szerelemben gazdagok. Voltak képek, amiket megkönnyeztem (És kivételesen kimerem jelenteni, hogy nem a hormonok tehetnek róla). :)  Nálad jobbat nem hiszem, hogy kívánhatna bárki is. :) Nagyon hálásak vagyunk. <3 "